A Cirókában már varázsigéket is gyűjthetnek a gyermekek

   baon.hu 2019. január 17.

   Tizenegy vasárnapi vendég­előadás lesz tavaszig a Ciróka Bábszínházban, így a teátrum közönsége az országban jelenleg futó legjobb darabok javát láthatja. Már elindult az új, varázslós mesébelépő játék is, a legalább nyolc varázsigét megszerző gyerekekre izgalmas kalandok várnak.

   Tovább

   Széppé varázsolta a Ciróka az ugyeri ovisok karácsonyát

   Hiros.hu 2018. 12.20.

   Idén második alkalommal hirdette meg karácsonyi doboz ajándékgyűjtését a Ciróka Bábszínház. 2017-ben egy városi kezdeményezéshez csatlakozva igyekeztek örömet szerezni a rászoruló családoknak, idén azonban célirányosan, az ugyeri óvodásoknak gyűjtötték a csomagokat. Nézőik és támogatóik segítségével 63 kisgyerek karácsonyát sikerült szebbé varázsolniuk.

   Tovább

   Egész évben a város születésnapját ünnepelte a Ciróka

   Hiros.hu  2018. 12. 18.

   Kecskekereső időutazáson vehettek részt az idén azok a gyerekek, akik ellátogattak a Mikulás kuckójába a Ciróka Bábszínházban. Ez az izgalmas előadás is városunk 650. évfordulójához kapcsolódott, mint ahogyan sok más program az idei évben. Ezekről beszélgettünk Kiszely Ágnessel, a bábszínház igazgatójával.

   Tovább

   Vöröskeresztes karácsony a Cirókában

   hiros.hu 2018. 12. 05.

   Szerdán délelőtt – már hagyományos módon – ismét a Ciróka Bábszínház adott otthont a Magyar Vöröskereszt karácsonyi jótékonysági rendezvényének. Az előadással egybekötött ajándékozás során idén több mint 100 gyereknek szereztek örömet.

   Tovább

   Mikulás időgépét is kipróbálhatják a gyerekek a Cirókában

   hiros.hu 2018. 12. 04.

   Partvis bácsi unokája visszamegy a múltba, és véletlenül megijeszti azt a kis kecskét, amit Szent Miklós a kecskemétieknek készül éppen adományozni. Így a város táblájáról eltűnik a kecske szó, eltűnik a Mikulás kuckója, sőt veszélybe kerül a gyerekek ajándéka is. Ezt a galibát kell megoldaniuk idén a Ciróka Bábszínházban azoknak a gyerekeknek, akik szeretnének bekukucskálni Mikulás kuckójába. A város 650. évfordulójához kapcsolódva idén ugyanis ezzel a meglepetéssel várják az ovis és iskolás csoportokat a bábszínházba. A különleges produkcióról Kiszely Ágnest, a bábszínház igazgatóját kérdeztük.

   Tovább