Megkezdődött a Magyarországi Bábszínházak 14. Találkozója - Videóval

   hiros.hu 2018.10.03.

   A találkozón 22 társulat 30 produkciót mutat be. Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a megnyitón elmondta: jó és fontos, ha a gyermek már egészen kicsi korától fogva "barátkozik a színházzal", és az ehhez vezető legjobb út a mese bábok kialakította, semmi máshoz nem hasonlítható világa.

   Tovább

   Négy napra a bábosoké a főszerep Kecskeméten

   Kecskeméti Lapok 2018. 09.20.

   Október 3-6. között 14. alkalommal rendezik meg Kecskeméten a Magyarországi Bábszínházak Találkozóját. A Ciróka Bábszínház szervezésében megvalósuló négy napos rendezvény ezúttal egy jubileumi programsorozat kiemelt eseménye lesz.

   Tovább

   Megkezdődött a Magyarországi Bábszínházak 14. Találkozója Kecskeméten

   2018. október 4. MTI

   Megkezdődött szerdán a Ciróka Bábszínház szervezésében zajló Magyarországi Bábszínházak 14. Találkozója Kecskeméten, amelyen 22 társulat 30 produkciót mutat be.

   Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a négynapos találkozó megnyitóján elmondta: jó és fontos, ha a gyermek már egészen kicsi korától fogva "barátkozik a színházzal", és az ehhez vezető legjobb út a mese bábok kialakította, semmi máshoz nem hasonlítható világa.

   Tovább

   Szabad szedéses évadnyitó a Cirókában

   hiros.hu 2018. 09.13

   Nemcsak az iskolákban csengettek be, a Ciróka Bábszínház is megnyitotta újra a mesék világába vezető kapuját. A bábszínházban ma ünnepélyesen is elkezdődött az új évad.

   Tovább