Ciróka kicsiknek és nagyoknak

   kultura.hu 2020.08.27.

   Öt új bemutató, valamint felnőtteknek szóló és osztálytermi előadás is szerepel a kecskeméti Ciróka Bábszínház 2020/2021-es évadában.

   Tovább

   Ilyen lesz a Ciróka új évada

   hiros.hu 2020. 08.26.

   Elkezdődött az új évad a Ciróka Bábszínházban. Arról, hogy milyen produkciókat és egyéb izgalmakat tartogat az elkövetkezendő időszak, Kiszely Ágnessel, a bábszínház igazgatójával beszélget a Kecskeméti Televízióban. 

   Tovább

   Lúdas Matyival kezd a Ciróka

   hiros.hu 2020. 08. 19.

   Lúdas Matyi előadásával kezdi az évadot a Ciróka Bábszínház. 23-án vasárnap rendhagyó időpontban, 18 órai kezdettel láthatják a nézők a díjnyertes előadást, amellyel kezdetét veszi a 2020-21-es színházi évad a Cirókában. 

   Tovább

   Báb-vidéken karantén-időben

   Szinhaz.net 2020. 08. 19.

   Mint szinte mindenki, aki tehette, a vidéki bábszínházak is azonnal a világhálóra, Facebook-oldalakra és YouTube-csatornákra költöztek a karanténhónapok alatt. Fő motivációjuk természetesen a kapcsolattartás volt – a közönséggel és egymással.

   Tovább

   Fülöp Joci: Velem is megtörtént a csoda

   hiros.hu 2020. 07. 24.

   Miként szelídült meg és vált kiegyensúlyozott, boldog négygyermekes családapává az egykor drogfüggő, alkoholmámorban úszó utcagyerek? Hogyan lett szerelmese a bábszínészetnek? Erről mesélt a Wojtyla Barátság Központ gondozottjainak Fülöp Joci, a kecskeméti Ciróka bábszínház előadóművésze – biblikus gondolatokkal gazdagon ötvözve. 

   Tovább

   Cirókás Nap-ezúttal másképp

   Hiros.hu 2020.06. 05.

   Bábszínházunk sajnos még nem fogadhat látogatókat, így június 7-én vasárnap, a képernyőn keresztül várnak mindenkit szeretettel Cirókás Napi rendezvényükre. Mint megtudtuk, sok meglepetést tartogat a társulat erre a napra.

   Tovább

   Kiderül ki lesz a Ciróka tiszteletbeli társulati tagja

   2020.06.06.Baon.hu

   A Ciróka Bábszínház ezen a hétvégén még nem fogadhat látogatókat, így vasárnap a hagyományos évadzáró rendezvényüket még online tartják meg. A Cirókás Napra sok meglepetést tartogatnak, érdemes lesz felkeresni a teátrum honlapját vagy Facebook-oldalát.

   Tovább

   Előadásról előadásra repít majd minket a Ciróka körhintája

   Hiros.hu 2020.05.19.

   Egész napos online programsorozattal készül gyermeknapra az ország 13 bábszínháza a kecskeméti Ciróka szervezésében. Május 31-én reggel 8 óra 30 perctől este 9 óráig izgalmas és különleges előadásokkal szórakoztatnak majd kicsiket, nagyokat egyaránt. Ráadásul idén az időjárás miatt sem kell aggódniuk a családoknak.   

   Tovább

   Varázs fotel – Gyermeknapi online színházi programok

   Kulttars.hu 2020. 05.27.

   A gyermeknapi kulturális programokról a koronavírus-járvány idején, sem kell lemondani a gyerkőcöknek, melyek most vasárnap az online térbe költöznek. Izgalmas színházi és bábszínházi gyermeknapi programajánló következik  kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

   Tovább

   “Pörögj velünk” Országos Bábszínházi Gyereknap – Itt a teljes program

   Szinhaz.online 20.20. 05.25.

   A Békakirály, A hétfejű tündér, a Tekergő, Szegény Dzsoni és Árnika, Az égigérő fa, Az aranyecset és még sok más mese is látható lesz ezen a napon!

   Az ország bábszínházai összefogtak, és egy közös gyermeknapi ünnepséget találtak ki a gyerekeknek. Ezen a napon egy óriási körhinta repít mindenkit előadásról előadásra.

   Tovább

   Pörögj velünk! - Videóval

   Hiros.hu 2020. 05.29.

   ,,Pörögj velünk!” A Ciróka kezdeményezésére 13 bábszínház fogott össze, hogy igazán emlékezetessé tegyék fiatal közönségüknek az idei gyermeknapot. Egész napos online programsorozattal készülnek az intézmények vasárnap. Reggel fél 9-től este 9 óráig virtuális körhinta repíti majd az apróságokat előadásról előadásra.

   Tovább