Városunk emblematikus helyszínei elevenedtek meg a Cirókában

   Hiros.hu 2018.03.19.

   Interaktív játékra várták a kicsiket vasárnap a Ciróka Bábszínházban. Kecskemét 650. születésnapja alkalmából a bábszínház épülete átváltozott Kecskemét városává, ahol különböző játékos feladatokat oldhattak meg a gyerekek. 

   Tovább

   Max és Móric: cirókás csínykavalkád Szabó Balázs zenéjére

   Hiros.hu 2018. március 10.

   Egy hagyományos vásári kesztyűsjáték premierje lesz vasárnap délután a Ciróka Bábszínházban. A Max és Móric című darab két égetnivaló rossz fiú csínykavalkádját mutatja be, sok-sok humorral. Az előadásról Schneider Jankó rendezővel, Jankovics Péterrel és Fülöp Józseffel, a két főszereplővel beszélgettünk a főpróba szünetében.

   Tovább

   Csillagot keres, barátokat talál

   2018. 02.02. Petőfi Népe, baon.hu

   Theo, az izgága kisangyal egy nap elveszít egy csillagot és leszáll a Földre megkeresni. A nyüzsgő nagyvárosban aztán kezdődnek a kalandok. Hogyan fogjunk csillagot? – ez a címe a Ciróka Bábszínház új előadásának, melyet szombaton 17 órakor mutatnak be a kecskeméti teátrumban.

   Tovább

   A legszebb történet a barátságról

   Petőfi Népe, baon.hu  2017. november 25.

   Egy kisfiú és egy fehér oroszlánkölyök örök barátságáról szól a Ciróka Bábszínház legújabb előadása, A lepkeoroszlán, melyet szombaton 17 órakor mutatnak be. Rendezője a neves, több díjjal elismert, Írországban élő Vidovszky György, aki korábban nagy sikerrel vitte színpadra Kecskeméten a Hamupipőkét és a Lúdas Matyit is.

   Tovább

   Kecskemét arcai: Kiszely Ágnes, Kecskemét mesefelelőse

   Trendalelke 2017. nov. 15.

   "Egy nőnél különösen fontos, hogy befelé figyeljen és hallgasson az ösztöneire" - vallja Kiszely Ágnes, a Ciróka Bábszínház igazgatónője, aki hallgatott is a belső hangra: már kislányként bábokat varrt, majd a középiskola után egészen Csehszlovákiáig ment, hogy a bábszínház kulisszatitkait elsajátítsa.

   Tovább