Bábszínházi mese felnőtteknek

   Petőfi Népe, 2017. február 15.

   A Rigócsőr királyra várják az érdeklődőket és a szerelmi kalandtúrán résztvevő párokat pénteken a kecskeméti Ciróka Bábszínházban, a Házasság Hete keretében.

   Tovább

   Dupla bemutató a Ciróka Bábszínházban

   Petőfi Népe 2017. február 3.

   A szürkeegérfiú és a fehéregérlány nehéz próbák elé állított szerelméről, valamint Kistigris és Kismackó kalandjairól és barátságáról szól a Ciróka Bábszínház két legújabb, óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánlott darabja. Dupla-bemutató szombaton!

   Tovább

   Díjat kapott az igazgatónő

   Baon.hu 2016. december 27.

   Kiszely Ágnes, a Ciróka Bábszínház igazgatója volt a Női arcok, női élethelyzetek című előadássorozat vendége a Bozsó Gyűjteményben.

   Tovább

   Bábszínház az egész világ

   2016.12.22. hírös.hu 

   Kiszely Ágnes, a Ciróka Bábszínház igazgatója volt a Női arcok, női élethelyzetek című előadássorozat vendége csütörtök este a Bozsó Gyűjteményben. A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület ünnepi rendezvényén a megszokott beszélgetés mellett díjátadásra és ajándékosztásra is sor került. 

   Tovább

   Mi történt a tanár és a diák között a gólyabálon?

   Petőfi Népe  2016. november 17.

   Így volt! – a gólyabálon történt titokzatos eseményekről a tanár, a diáklány és a barátnő is ezzel a fordulattal zárja a maga beszámolóját, de a három verzió igencsak különbözik. A Ciróka Bábszínház legújabb, középiskolásoknak ajánlott darabja a részigazságokról és az ítélkezés veszélyeiről szól.

   Tovább

   Makrancos Katica – Rigócsőr király

   Spirituszonline.hu  2016. november

   Jászay Tamás írása

   Egy királykisasszony lecsúszástörténete, avagy a boldogság többnyire karnyújtásnyi távolságra van tőlünk, csak sokszor annyira el vagyunk foglalva saját magunkkal, hogy ezt képtelenek vagyunk felismerni. Kuthy Ágnes tíz évvel ezelőtt Pécsen bemutatott Rigócsőr királyának friss és megújult remake-je eredeti másolat, ami most Kecskemétet veszi be. Ellenállás nélkül.

   Tovább

   Miért bábbal?

   Magyarországi Bábszínházak 13. Találkozója, Kecskemét

   Revizor, 2016.11.03.

   Huszonkilencből öt előadásról szólok. Nem mintha másokról nem lenne érdemes írni, de ezek jelzik leginkább azokat a próbálkozásokat, amelyeket az ember és báb kapcsolatában manapság gyakran tapasztalhatunk. NÁNAY ISTVÁN ÍRÁSA.

   Tovább