Bizakodva kezdi az új évadot a Ciróka

   Kecskeméti Lapok, hiros.hu 2020.09.10.

   Nem csak a társulat, a közönség is nagyon várta már, hogy a hosszú kényszerszünet után végre elkezdődjön az évad a Ciróka Bábszínházban. Az alkotó munka augusztus végén indult, különleges óvintézkedéseket tettek a nézők védelmében, és bíznak abban, hogy a vírushelyzetben is sok-sok gyerek arcára csalnak mosolyt előadásaikkal. Kiszely Ágnessel, a bábszínház igazgatójával idei terveikről beszélgettünk.

    

   Tovább

   Ciróka kicsiknek és nagyoknak

   kultura.hu 2020.08.27.

   Öt új bemutató, valamint felnőtteknek szóló és osztálytermi előadás is szerepel a kecskeméti Ciróka Bábszínház 2020/2021-es évadában.

   Tovább

   Ilyen lesz a Ciróka új évada

   hiros.hu 2020. 08.26.

   Elkezdődött az új évad a Ciróka Bábszínházban. Arról, hogy milyen produkciókat és egyéb izgalmakat tartogat az elkövetkezendő időszak, Kiszely Ágnessel, a bábszínház igazgatójával beszélget a Kecskeméti Televízióban. 

   Tovább

   Lúdas Matyival kezd a Ciróka

   hiros.hu 2020. 08. 19.

   Lúdas Matyi előadásával kezdi az évadot a Ciróka Bábszínház. 23-án vasárnap rendhagyó időpontban, 18 órai kezdettel láthatják a nézők a díjnyertes előadást, amellyel kezdetét veszi a 2020-21-es színházi évad a Cirókában. 

   Tovább

   Báb-vidéken karantén-időben

   Szinhaz.net 2020. 08. 19.

   Mint szinte mindenki, aki tehette, a vidéki bábszínházak is azonnal a világhálóra, Facebook-oldalakra és YouTube-csatornákra költöztek a karanténhónapok alatt. Fő motivációjuk természetesen a kapcsolattartás volt – a közönséggel és egymással.

   Tovább

   Fülöp Joci: Velem is megtörtént a csoda

   hiros.hu 2020. 07. 24.

   Miként szelídült meg és vált kiegyensúlyozott, boldog négygyermekes családapává az egykor drogfüggő, alkoholmámorban úszó utcagyerek? Hogyan lett szerelmese a bábszínészetnek? Erről mesélt a Wojtyla Barátság Központ gondozottjainak Fülöp Joci, a kecskeméti Ciróka bábszínház előadóművésze – biblikus gondolatokkal gazdagon ötvözve. 

   Tovább

   Cirókás Nap-ezúttal másképp

   Hiros.hu 2020.06. 05.

   Bábszínházunk sajnos még nem fogadhat látogatókat, így június 7-én vasárnap, a képernyőn keresztül várnak mindenkit szeretettel Cirókás Napi rendezvényükre. Mint megtudtuk, sok meglepetést tartogat a társulat erre a napra.

   Tovább

   Kiderül ki lesz a Ciróka tiszteletbeli társulati tagja

   2020.06.06.Baon.hu

   A Ciróka Bábszínház ezen a hétvégén még nem fogadhat látogatókat, így vasárnap a hagyományos évadzáró rendezvényüket még online tartják meg. A Cirókás Napra sok meglepetést tartogatnak, érdemes lesz felkeresni a teátrum honlapját vagy Facebook-oldalát.

   Tovább

   Előadásról előadásra repít majd minket a Ciróka körhintája

   Hiros.hu 2020.05.19.

   Egész napos online programsorozattal készül gyermeknapra az ország 13 bábszínháza a kecskeméti Ciróka szervezésében. Május 31-én reggel 8 óra 30 perctől este 9 óráig izgalmas és különleges előadásokkal szórakoztatnak majd kicsiket, nagyokat egyaránt. Ráadásul idén az időjárás miatt sem kell aggódniuk a családoknak.   

   Tovább