Színházak éjszakája Kecskeméten

      Mostantól nem kell Budapestre utaznunk, hogy különleges előadásban részesüljünk a Színházak éjszakáján!
      A Ciróka Bábszínház udvara ugyanis ezen az estén nyitva áll, és a Hírös Gasztroszínház egyik legújabb darabjával, a Keserű Aszúval várja a betérőket.
      A Gasztroszínház előadásában egymással keveredik íz, illat, hang és mozdulat, testközelből élvezhetjük a színész jelenlétét, a jelenetek közt egy-egy finom falat ízét, kiváló borok zamatát.
      Az est során a Koch Borház Kecskemét 4 féle bort kóstoltat meg a közönséggel, melyet a Félegyházi pékség sós apróságai és az Alföldi Garabonciás Kft. termékei kísérnek.
      A fővárosra koncentrálódó Színházak éjszakája eddig csak néhány vidéki helyszínnel bővült, amelyek közé most Kecskemét is bekapcsolódott. A Ciróka Bábszínház ezzel az előadással kezdi Pestiek a Budai utczában felnőtt sorozatának 14. évadját.

      Az előadás időpontja: 
      2017. szeptember 16. 20 óra
      A belépőjegy díja 3.900,- Forint, mely tartalmazza az előadáshoz kapcsolódó fogyasztást.
      Várunk mindenkit szeretettel!
      76/482-217, 30/831-0625, seres@ciroka.hu

      Keserű Aszú
      Míg fiatalon a kalandot és a kiismerhetetlent kutatjuk az ellenkező nemben, úgy érett korunkra a biztonságot és a nyugalmat. Folyton kutatunk, kísérletezünk, alázatot gyakorlunk, elvárásokat támasztunk, s olykor még a szeretetre is jut időnk. A legkiválóbb borok mellé, a legkiválóbb irodalmi művekből válogattunk össze, a párkapcsolat bizonyos fázisait elénk táró jeleneteket, s megpróbáljuk felnyitni a nézők/vendégeink szemét arra, hogy mi az az értékrend, amitől két ember kapcsolata örökkévalóvá válhat.
      A nosztalgikus első fellángolás és a vulkánként fortyogó nagy szerelem csodái után mi lesz velünk? Megmaradunk egymásnak s szépen leülepedünk, mint vulkanikus hamu az egykor virágzó tájra. Nagy kortyokban gurítjuk le torkunkon a kezdetben mézédes, mára keserűvé vált aszút. Így kell ennek lennie? Derítsük ki együtt. A nyomozáshoz Bata Éva színművésznőt és Bárnai Péter színművészt hívtuk segítségül.
      "Egy borban Két bor van. Két cuvée az egy borban.
      Egy borban két cuvée, Két cuvée az egy borban."
      Játsszák:
      Bata Éva színművésznő
      Bárnai Péter színművész
      Rendező: Sárosi Gábor


      ×