Ciróka bábszínház

MÁRCIUS 21-én BÁBSZÍNHÁZI VILÁGNAP!

A bábosok ünnepére már a hónap elején kiküldtük a meghívót. A legkisebbeket délutánra, estére a felnőtteket invitáltuk.
A 4 év alatti korosztálynak szóló Itt vagyok! című előadásunkra és a felnőtteknek szánt esti mesére, a Lúdas Matyira is nagy volt az érdeklődés! KÖSZÖNET ÉRTE!
Azóta megfordult a világ...
Személyesen sajnos nem tudunk találkozni ezen a napon, de itt a facebook felületen igen. Legyenek ránk kíváncsiak így is, és fogadják tőlünk szeretettel 2019-ben, a Múzeumok Éjszakáján bemutatott bábkoncertünket, ami előadásaink dalbetéteit koncert verzióban mutatja be. Szerelem munka volt, szeretjük eredménnyel . A koncert március 21-én, szombaton a délelőtti óráktól lesz látható. A felvételt egyik kedves nézőnk, Éles Ferenc készítette.
A koncert kapcsán beszélgessünk is! Aki tudja, írja meg nekünk, hogy az elhangzott dalok mely előadásokhoz tartoznak!
Délután is visszavárjuk Önöket, mert a IX. Kaposvári Nemzetközi ASSITEJ Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálén, a legjobb gyerekszínházi előadásért járó Üveghegy díjjal jutalmazott, A lepkeoroszlán című előadásunkat is meg tudják nézni. Az előadás linkje egy napig él, ne maradjanak le róla! A darabot - Vidovszky György rendezésében - 2017 novemberében mutatta be társulatunk. Ha kapcsolódik valamilyen érzés, vélemény az előadáshoz, ne tartsák magukban, kérjük, osszák meg velünk.
TALÁLKOZZUNK MÁRCIUS 21-én!