Ciróka bábszínház

Cirókás Nap

Bábszínházunk sajnos még nem fogadhat látogatókat, így június 7-én vasárnap, a képernyőn keresztül várunk mindenkit szeretettel Cirókás Napi rendezvényünkre!

https://www.facebook.com/ciroka.babszinhaz/videos/261921458378760/

Sok meglepetést tartogatunk erre a napra.
Először is kiderül, hogy ki lesz a következő évad Tiszteletbeli Társulati Tagja, aki legszorgalmasabban látogatta vasárnapi előadásainkat. Jutalma egy állandó belépő, amellyel az új évad valamennyi előadásán vendégünk lehet, fényképe pedig felkerül a színház előcsarnokában látható társulati tablóra.
Ezen a csodás napon azok sem maradnak ajándék nélkül, akik legalább 8 alkalommal (eleinte személyesen, majd később virtuálisan) ellátogattak Vasárnapi Mesébelépő játékunk előadásaira, és elküldték nekünk matricagyűjteményünk fotóját. Most azt is megtudhatják, mikor és hol vehetik át jutalmukat.

Az ajándékok mellé mesés meglepetéssel is készül társulatunk. Az áprilisban meghirdetett meseíró pályázatra nagyon sok szép, izgalmas történet érkezett, amelyekből a Cirókás színészek hat mesét választottak ki. A hat meséből hat kis előadás készült, amelyek most bemutatatásra kerülnek, előtte azonban nézőink megismerhetik a kiválasztott meséket és azok szerzőit is.

A június 7-én 10 órakor kezdődő online Cirókás Napi rendezvény a bábszínház facebook és weboldaláról érhető el.
www.ciroka.hu    https://www.facebook.com/ciroka.babszinhaz/