Ciróka bábszínház

Az égigérő lift

Bemutató: február 15. 17.00 óra

Szerzők: Dániel András és Somogyi Tamás, dramaturg Veres András; tervező Grosschmid Erik; zeneszerző Takács Dániel. Szereplők: Dénes Emőke, Ivanics Tamás, Krucsó Júlia Rita, Lendváczki Zoltán, Szörényi Júlia. 

Milyen lehet egy ország, ahol be van tiltva a mosoly, törvényellenes a nevetés, a Mosoly Mentesítő Minisztérium szigorú ügynökei pedig azonnal lecsapnak a leghalkabb kuncogásra is? Mi történik, ha az egyik gyanútlan ügynök váratlanul egy különleges felvonó fogságába kerül? És mi van akkor, ha ebben az égig érő csodaliftben csupa nagyon, de nagyon furcsa dolog történik vele? Még olyan dolgok is, amiken –ó, jaj- mosolyogni kell…  

Az előadást 6 éves kortól ajánljuk!
 

 

Tovább


Vitéz László és az elátkozott malom

A népszerű vásári mesehős, a pirossipkás vidám fickó, Vitéz lászló kalandjait ezúttal Fülöp József előadásában láthatják nézőink, február 16-án vasárnap, 9.30 és 11.00 órai kezdettel.

Tovább


Csigaház - új időpont februárban!

Február 18-án 10.00 órakor újra Csigaház!

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy a február 2-i Csigaház előadásokra minden jegy elkelt, így azok kedvéért, akik lemaradtak, 18-án 10 órai kezdettel újra műsorra tűzzük 4 éven aluliaknak szóló előadásunkat.

Jegyigénylés, információ: 76/482-217, ciroka@ciroka.hu 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tovább


A székely menyecske, meg az ördög -vendégünk Fabók Mancsi Bábszínháza

Fabók Mancsi népszerű vendégelőadása, A székely menyecske meg az ördög, 50 perc felhőtlen szórakozást kínál  február 23-án vasárnap, 10.30 órai kezdettel. Humorban bővelkedő páratlan játékát felnőtt nézőinknek is jó szívvel ajánljuk.

Tovább


Babaróka januárban is!

Akik decemberben lemaradtak a nagy népszerűségnek örvendő Babaróka előadásunkról, vagy akik szeretnék újra megnézni a produkciót, máris lefoglalhatják jegyeiket a január 19-én 10.30 órakor kezdődő előadásra.

Tovább


"Karácsonyidoboz"- ajándékgyűjtés a bábszínházban

Újra „Karácsonyidoboz” ajándékgyűjtést szervez bábszínházunk.
2018-ban célirányosan az ugyeri óvodásoknak gyűjtöttünk csomagokat, nézőik és támogatóik segítségével 63 kisgyerek karácsonyát sikerült szebbé varázsolniuk.
Idén a Csongrádi utcai óvodásoknak szeretnénk örömet szerezni ajándékgyűjtő akciónkkal.
A meglepetésekkel és mesével teli dobozokat december 16-ig várjuk!
A megtöltendő dobozokat a Hírös Doboz és a Print 2000 Kft.-nek köszönhetjük.

 

Tovább


A Mikuláskuckó december 15-én is várja látogatóit

A nagy érdeklődésre való tekintettel további 3 időpontban várjuk azokat, akik szeretnének bekukucskálni a Mikulás kuckójába.
A december 15-én vasárnap 9.30, 10.15 és 11.00 órakor induló kuckólátogatásra előzetes foglalás ajánlott.

 

Tovább