Az Állatfarmot viszi színpadra a Ciróka Bábszínház társulata

   2021. 05. 29. baon.hu

   Premier és vendégelőadás is lesz vasárnap, azaz gyereknapon a kecskeméti Ciróka Bábszínházban: délelőtt bábtáncoltatás furulya­szóra Keresztes Nagy Árpád előadásában, délután pedig az Állatfarmot mutatják be középiskolásoknak, Orwell azonos című regénye alapján.

   Tovább

   Gyereknapi premier a Cirókában

   2021. 05.31. hiros.hu 
   Keresztes Nagy Árpád Krisztus urunk és a furulya című vendégelőadásával várta a kicsiket a Ciróka Bábszínház vasárnap délelőtt. Gyereknap alkalmából az előadás előtt és után is meglepetés várta a legkisebbeket. Délután pedig a nagyobbaknak is tartogatott valamit a társulat. Akkor mutatták be legújabb osztálytermi előadásukat, az Állatfarmot.

   Tovább

   Vitéz Lászlóval nyit a Ciróka sárkányos udvara

   2021. 05.03. hiros.hu 

   Fél év kényszerszünet után májusban újra találkozhat közönségével a Ciróka Bábszínház társulata – adták hírül Facebook oldalukon. Egyelőre csak az udvaron tartanak előadásokat, a felnőtt nézők pedig ne felejtsék otthon védettségi igazolványukat.

   Tovább

   Megkezdődtek az Állatfarm próbái a Cirókában – VIDEÓVAL

   hiros.hu 2021. 03.10.

   George Orwell egyik klasszikusát, az Állatfarmot viszi színre a Ciróka Bábszínház. Az osztálytermi előadások új darabjának próbái már elkezdődtek. A tervek szerint március végén mutatják majd be a hatalomról, egyenlőségről, korrupcióról és a manipulációról szóló regény feldolgozását. A pandémia miatti lezárások azonban kisebb szünetre kényszerítik az alkotókat.

   Tovább

   Orwell Állatfarmját viszi színre a Ciróka

   hiros.hu 2021. 03.04.

   Bár jelenleg a Ciróka középiskolásoknak szóló osztálytermi előadásai is szünetelnek, az évad repertoárjának összeállításakor ezúttal is gondoltak az ifjúsági korosztályra. George Orwell: Állatfarm c. kisregénye lesz a kiindulópontja új, drámapedagógiai foglalkozással egybekötött osztálytermi előadásuknak, amelynek próbái március 1-jén kezdődtek.

   Tovább

   A kistestvér érkezéséről szól a Ciróka titokszínházi előadása

   2021. 02. 17. baon.hu 

   Milyen érzéseket, gondolatokat kelt egy gyermekben, ha testvére születik? – ez a kérdés áll a középpontjában a kecskeméti Ciróka Bábszínház legújabb, Talált tárgyak osztálya című előadásának, melyet Hoffer Károly rendezett és vasárnap házibemutató keretében került először színpadra.

   Tovább

   Ma a Ciróka Bábszínházé az esti mese!

   trendalelke.hu 2021. 02. 06.

   Folytatódik a Ciróka Bábszínház estimese-olvasó sorozata, akár már ma is hallgathatják a kecskeméti gyerkőcök Ernő bácsi meséjét. Emellett készülnek újabb online előadással és már javában zajlik náluk egy új produkció próbafolyamata is.

   Tovább

   Egy pingvin és egy fiú találkozását meséli el a Ciróka új darabja

   2021. 01. 12. baon.hu 

   Már elkezdődtek a kecskeméti Ciróka Bábszínházban a Talált tárgyak osztályának próbái, mely drámai helyzetekben, szívmelengető lírai pillanatokban és humoros jelenetekben egyaránt bővelkedik majd. A társulat bízik abban, hogy ennek a darabnak a bemutatóját talán már nem kell majd elhalasztani.

   Tovább