Fehérlófia

   2022.06.12. 10:00

   Bemutató: 2022. február 26. 16.30 óra

   Sok hős van a világon, de Fehérlófiával csak kevesen vehetik fel a versenyt. Hűséges barát, de ha kell, szembeszáll bárkivel, nem retten meg semmitől. Kalandozása során különös lényekkel találkozik, furcsa helyekre keveredik, még az alvilágot is megjárja hosszú útja során!
   A Ciróka Bábszínház előadásából nem hiányzik semmi, ami egy izgalmas történethez elengedhetetlen, sárkányok, elrabolt királylányok, griffmadár, árulás és küzdelem. Aki eljön, még azt is megtudhatja, hogy mit eszik a Hétszűnyű Kapanyányimonyók…
   Az előadást 6 éves kortól ajánljuk!

   Játssza: Lendváczky Zoltán

   Színpadi adaptáció, dramaturg: Veres András
   Tervező: Grosschmid Erik
   Zene: Rozs Tamás, Kiss Dávid
   Rendező: Veres András

   Tovább

   Vas Laci - a debreceni Vojtina Bábszínház vendégelőadása

   2022.06.12. 15:00

   A produkció a Magyarországi Bábszínházak 15. Találkozóján kerül bemutatásra, a Hírös Agóra színháztermében, 2022. június 12-én, 15.00 órai kezdettel. Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

   Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, még az üveghegyeken is túl, volt egyszer egy király, annak egy fia meg három lánya. A fiút Vas Lacinak hívták, mert olyan erős volt, mint maga a vas. No de nemcsak erős volt Vas Laci, de csintalan is: hét ördög lakott benne. Egy nap annyira megmérgelte magát a nővérei civakodásán, hogy azt kívánta, nyelje el őket a föld. És így is lett. Laci nem tehetett egyebet, útnak indult, hogy felkutassa a nővéreit. Ezzel vette kezdetét Laci útja az izgalmas kalandok és a hőssé válás felé. 

    

   Tovább