Ciróka bábszínház

BIZTONSÁGOS SZÍNHÁZ LÁTOGATÁS - járványügyi óvintézkedések bábszínházunkban

  1. Előadásainkat csak tünetmentes nézők látogathatják.
  2. Az épületbe érkező nézőink testhőmérsékletét érintésmentes lázmérővel ellenőrizzük. Határérték feletti hőmérséklet estén a néző nem vehet részt az előadáson.
  3. Nézőink biztonsága érdekében fél házzal működtetjük a nagytermet, és a kisteremben is csökkentjük a nézőszámot. Az együtt érkezőket egy helyre ültetjük, és a következő család kihagyással foglalhat helyet. A szakaszos beléptetés mellett a távozás zsúfoltságát is kezelnünk kell, ennek érdekében megnyitjuk az Őz utcai üzemi bejáratunkat is.  
  4. Színházunk kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít. Kérjük nézőinket, hogy használják a bejáratnál és az előtérben kihelyezett kézfertőtlenítőt.
  5. Növeljük a színházterem és környezete takarításának és fertőtlenítésének gyakoriságát, kiemelt tekintettel a mosdókra, pultokra, kilincsekre és a nézőtér átszellőztetésére.
  6. A Színházban kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel munkájukat.
  7. A színház közönségforgalmi tereiben a munkatársak maszkot viselnek.
  8. Kérjük, hogy a legújabb rendelkezés értelmében, felnőtt nézőink, valamint hat éven felüli gyerekek zárt térben szíveskedjenek maszkot viselni! Maszk vásárlási lehetőséget a helyszínen biztosítunk!
  9. Kérjük nézőinket, hogy elsősorban telefonon, e-mailben foglalják, illetve online felületünkön vásárolják meg jegyeiket.
  10. A jegyvásárlással a néző elfogadja a színház közösség érdekében tett járványügyi óvintézkedéseit.