Ciróka bábszínház

TÁMOP

TÁMOP 3.2.3/A-11/1-2012-0037
TÁMOP 3.2.13-12/1-2013-0008

Támogatók

Facebook

Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém)

A Mesebolt Bábszínház és a Kőszegi Várszínház közös produkciója - 2019. január 20. 10.30 óra

Elképzelted már, milyen igazán, nagyon, egészen kicsi-kicsinek lenni? Dániel András meséjének szereplői egy szemünk számára alig látható világban élnek, azonban most először megmutatják magukat a nagyközönségnek! 
... Nem kisebb dolgokra lehet számítani, mint egy igazi piaci sárkányra, egy egészen új Holdra, sőt, még a gombócevés világrekordja is megdőlni látszik (de ígérjük, hogy egy gombócnak sem esik közben bántódása)! A szerző köteteiben már megjelent történetek újabbakkal bővülnek, hogy egy egész estés utazásra hívják nem csak a legkisebbeket, de a legnagyobbakat is!

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

Tovább


Ágoston, avagy egér a felhők között

A Ziránó Színház és a Mesebolt Bábszínház közös produkciója - 2019. január 27. 10.30 óra

Kalandos történet egy repülő egérről...
Ki ne álmodozott volna már a repülésről? Milyen lehet a felhők között suhanni? Nem könnyű ez a feladat, különösen akkor nem, ha az álmodozó illető egy kisegér. Egér a levegőben! Lehetséges ez egyáltalán? Ha valaki elég kitartó, és nem adja fel az álmait, akkor elrugaszkodhat a földtől, és megpillanthatja fentről a mi kicsi, de csodálatos világunkat.

Az előadást 4 éves kortól ajánljuk!

 

Tovább


Újra dupla bemutatóra készülünk

Két óvodásoknak szóló előadás próbái kezdődtek el január elején bábszínházunkban.

A Babaróka nagyszínpadon, Ellinger Edina rendezésében kerül bemutatásra, míg az Eddmeglevest Jankovics Péter viszi színre a bábszínház kistermében. Minkét produkció bemutatója február 9-én lesz.

Tovább


A rút kiskacsa

A Manna Produkció vendégelőadása - Február 3. vasárnap, 9.30 és 11 óra, Kisterem

Andersen klasszikus meséjével új köntösben találkozhatnak nézőink. A darab a kirekesztés problémáján túl foglalkozik az elfogadás, elsősorban az önelfogadás és az ahhoz vezető út fontosságával. Az izgalmas, vicces figurákat és drámai helyzeteket is felvonultató, különleges világú előadást 6 éven felülieknek ajánljuk.

Tovább


A titokzatos jóbarát

… avagy, a Rejtélyes Hippopotámusz.

A Békéscsabai Napsugár Bábszínház vendégelőadása - február 10. 10.30 óra Nagyterem

Egy kedves és kalandos történet a barátságról.
Ottó, a kisoroszlán keresi igazi barátját Afrika egyik kies vidékén. Dr. Zsiráf Zsupán tanácsára útnak indul, hogy megkeresse a lexikonból kiválasztott Hippopotámuszt. Kísérőül szegődik játszótársa, Virgil, a víziló.
És akikkel próbálkoznak: Lajhár Lambert, Nyúl Nyám, Páva Politúr, Orrszarvú Oszkár és Maki Mimi. Folyvást a nyomukban kúszik a nagyon éhes Kígyó Kármen. Vajon megtalálják a Hippopotámuszt?
Gyertek el és nézzétek meg!

Az előadás 4 éves kortól ajánlott!

Tovább


Címzett: Anyegin

Novembertől ismét repertoáron lesz a 2013 őszén bemutatott Címzett: Anyegin című tantermi produkciónk.
A Nemzeti kulturális Alaptól elnyert támogatásnak köszönhetően, ebben az évadban 12 középiskolai osztály vehet részt kedvezményesen a drámapedagógiai foglalkozással egybekötött előadáson.

Tovább


Miú és Vau - a veszprémi Kabóca Bábszínház vendégelőadása

2019. január 13. vasárnap, 10.30 óra. Az előadást 3 éves kortól ajánljuk!

Miú macska, Vau pedig kutya. Barátok. A legjobb barátok az egész világon.

A legjobb barátok szinte mindent együtt csinálnak. Biciklivel átkerekeznek a Hold ezüsthídján. Máskor bolhapiacot rendeznek. Előfordul, hogy míg az egyikük énekversenyen indul – addig a másik ugyanezen a versenyen zsűrielnök lesz. A legjobb barátok jó vesztesek – és néha rossz győztesek… A legjobb barátok tudják egymásról, hogy a másik nem tökéletes – de ezt cseppet sem bánják. A legjobb barátokkal lehet a legnagyobbakat veszekedni. A legjobb barátokkal mindent elölről lehet kezdeni...

 

Tovább