Ciróka bábszínház

TÁMOP

TÁMOP 3.2.3/A-11/1-2012-0037
TÁMOP 3.2.13-12/1-2013-0008

Támogatók

FacebookMegkezdődtek az Állatfarm próbái a Cirókában – VIDEÓVAL

hiros.hu 2021. 03.10.

George Orwell egyik klasszikusát, az Állatfarmot viszi színre a Ciróka Bábszínház. Az osztálytermi előadások új darabjának próbái már elkezdődtek. A tervek szerint március végén mutatják majd be a hatalomról, egyenlőségről, korrupcióról és a manipulációról szóló regény feldolgozását. A pandémia miatti lezárások azonban kisebb szünetre kényszerítik az alkotókat.

Tovább


Orwell Állatfarmját viszi színre a Ciróka

hiros.hu 2021. 03.04.

Bár jelenleg a Ciróka középiskolásoknak szóló osztálytermi előadásai is szünetelnek, az évad repertoárjának összeállításakor ezúttal is gondoltak az ifjúsági korosztályra. George Orwell: Állatfarm c. kisregénye lesz a kiindulópontja új, drámapedagógiai foglalkozással egybekötött osztálytermi előadásuknak, amelynek próbái március 1-jén kezdődtek.

Tovább


A kistestvér érkezéséről szól a Ciróka titokszínházi előadása

2021. 02. 17. baon.hu 

Milyen érzéseket, gondolatokat kelt egy gyermekben, ha testvére születik? – ez a kérdés áll a középpontjában a kecskeméti Ciróka Bábszínház legújabb, Talált tárgyak osztálya című előadásának, melyet Hoffer Károly rendezett és vasárnap házibemutató keretében került először színpadra.

Tovább
Ma a Ciróka Bábszínházé az esti mese!

trendalelke.hu 2021. 02. 06.

Folytatódik a Ciróka Bábszínház estimese-olvasó sorozata, akár már ma is hallgathatják a kecskeméti gyerkőcök Ernő bácsi meséjét. Emellett készülnek újabb online előadással és már javában zajlik náluk egy új produkció próbafolyamata is.

Tovább
Indul a nyomozás a kecskeméti Mikuláskuckónál

baon.hu 2020.12.12.

Bár a jelenleg érvényben lévő szabályozások szerint a Ciróka Bábszínház kapui is zárva vannak, a teátrum gondoskodott arról, hogy a rajongóknak ne kelljen lemondaniuk a várva várt Mikuláskuckóról, nemrég ugyanis a főtérre költözött, és december végéig ott várja látogatóit.

Tovább
Karácsonyi meglepetés a Cirókától

hiros.hu 2020.12.04.

Nem hagyja karácsonyi hangulat nélkül a kecskemétieket a Ciróka Bábszínház az önkormányzat felkérésére. Mikulás kuckó, szán és különféle bábok várják a családokat, legfőképpen a gyerekeket a főtér Tér a Térben területén.

Tovább


Online nézhetjük meg a Titoktündért a Ciróka jóvoltából

hiros.hu 2020.11.28.

Vasárnap egy ajándék előadással ér véget a Ciróka Bábszínházban az Európai Hulladékcsökkentési Hét. 10.30-kor online nézhetjük meg A titoktündér című előadást, amelyhez kapcsolódva a szerző, Beck Andrea is készül egy kis meglepetéssel.  

Tovább


3 szín; 3 színész; 3 zenész

hiros.hu 2020. 11. 27.

Második koronavírus-járvány alatti premierjét tartotta meg a Ciróka Bábszínház. A házi bemutatón a PIROS-SÁRGA-KÉK című előadást láthatta a közönség.

Tovább


Elkészült a kecskeméti Cirókások új darabja

baon.hu 2020.11.30.

Elkészült a Ciróka Bábszínház új darabja, a Piros? Sárga! Kék. című előadás, melyet most sajnos csak házi­bemutatóval ünnepelhetett meg a társulat, de szeretnék, ha mielőbb műsorra tűzhetnék.                                     

Tovább
Hulladékcsökkentési Hét a Cirókában

2020.11.20. hiros.hu 

Egy héten keresztül hasznos tippekkel, kisvideókkal és meglepetésekkel lepi meg nézőit a Ciróka Bábszínház. A társulat idén csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét akciójához. A járványhelyzetre tekintettel online módon mutatják be a színészek, hogyan élnek környezettudatos életet a mindennapokban. A kisfilmeket szombattól láthatja a közönség, a jövő hét végén pedig egy titokról is lerántják a leplet.

Tovább