Ciróka bábszínház

TÁMOP

TÁMOP 3.2.3/A-11/1-2012-0037
TÁMOP 3.2.13-12/1-2013-0008

Támogatók

Facebook

Cirókás Nap-ezúttal másképp

Hiros.hu 2020.06. 05.

Bábszínházunk sajnos még nem fogadhat látogatókat, így június 7-én vasárnap, a képernyőn keresztül várnak mindenkit szeretettel Cirókás Napi rendezvényükre. Mint megtudtuk, sok meglepetést tartogat a társulat erre a napra.

Tovább


Kiderül ki lesz a Ciróka tiszteletbeli társulati tagja

2020.06.06.Baon.hu

A Ciróka Bábszínház ezen a hétvégén még nem fogadhat látogatókat, így vasárnap a hagyományos évadzáró rendezvényüket még online tartják meg. A Cirókás Napra sok meglepetést tartogatnak, érdemes lesz felkeresni a teátrum honlapját vagy Facebook-oldalát.

Tovább


Előadásról előadásra repít majd minket a Ciróka körhintája

Hiros.hu 2020.05.19.

Egész napos online programsorozattal készül gyermeknapra az ország 13 bábszínháza a kecskeméti Ciróka szervezésében. Május 31-én reggel 8 óra 30 perctől este 9 óráig izgalmas és különleges előadásokkal szórakoztatnak majd kicsiket, nagyokat egyaránt. Ráadásul idén az időjárás miatt sem kell aggódniuk a családoknak.   

Tovább
Varázs fotel – Gyermeknapi online színházi programok

Kulttars.hu 2020. 05.27.

A gyermeknapi kulturális programokról a koronavírus-járvány idején, sem kell lemondani a gyerkőcöknek, melyek most vasárnap az online térbe költöznek. Izgalmas színházi és bábszínházi gyermeknapi programajánló következik  kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Tovább


“Pörögj velünk” Országos Bábszínházi Gyereknap – Itt a teljes program

Szinhaz.online 20.20. 05.25.

A Békakirály, A hétfejű tündér, a Tekergő, Szegény Dzsoni és Árnika, Az égigérő fa, Az aranyecset és még sok más mese is látható lesz ezen a napon!

Az ország bábszínházai összefogtak, és egy közös gyermeknapi ünnepséget találtak ki a gyerekeknek. Ezen a napon egy óriási körhinta repít mindenkit előadásról előadásra.

Tovább


Pörögj velünk! - Videóval

Hiros.hu 2020. 05.29.

,,Pörögj velünk!” A Ciróka kezdeményezésére 13 bábszínház fogott össze, hogy igazán emlékezetessé tegyék fiatal közönségüknek az idei gyermeknapot. Egész napos online programsorozattal készülnek az intézmények vasárnap. Reggel fél 9-től este 9 óráig virtuális körhinta repíti majd az apróságokat előadásról előadásra.

Tovább


Pörögj te is Cirókával az Országos Gyereknapon

hiros.hu 2020.05.13.

Országos Gyermeknapot rendez a Ciróka, az összes hazai intézményes bábszínház bevonásával.
Május 31-én vasárnap, reggel 8.30-tól este 21.00 óráig, online gyereknapi programmal várják a nézőket az ország 13 pontján! Egyszeri és megismételhetetlen alkalom, izgalmas és különleges „vendégelőadásokkal”. Ráadásul ezúttal az időjárás miatt sem kell majd aggódni!
 

Tovább
Lepkeoroszlán a Kecskeméti Televízióban

Hiros.hu 2020.05.01.

Lepkeoroszlán lesz látható szombaton a Kecskeméti Televízió műsorán. Természetesen nem természeti felfedezésről, hanem a Ciróka Bábszínház nagysikerű előadásáról van szó. A történetben egy fiú és egy fehér oroszlán barátsága elevenedik meg Michael Morpurgo azonos című gyermekregénye alapján.

Tovább