Ciróka bábszínház

TÁMOP

TÁMOP 3.2.3/A-11/1-2012-0037
TÁMOP 3.2.13-12/1-2013-0008

Támogatók

Facebook

A Ciróka igazgatója volt a tegnapi Kiemelő vendége

hiros.hu 2019. 11.05.

Kiszely Ágnes, a Ciróka Bábszínház igazgatója volt a vendége tegnap este a Kecskeméti Televízió Kiemelő című műsorának. Az idei évad eddigi és várható új előadásairól, illetve a kínai Selyemút fesztiválon való vendégszereplésről is kérdezte őt Szabó Anita műsorvezető.

Tovább


Bábok testesítik meg a hat alapérzelmet az előadásban

Petőfi Népe, baon.hu 2019. 10.31.

Öröm, düh, szomorúság, meglepődés, undor és félelem – a hat alapérzelemre épül a kecskeméti Ciróka Bábszínház legújabb babaelőadása. Nagy Viktória Éva Itt vagyok! című darabját ma mutatják be.

Tovább


Cuki és karakteres bábok a „baba-előadás” főszereplői

hiros.hu 2019. 11.01.

Már-már táncszínházi produkcióban lehetett részük a kecskeméti Ciróka Bábszínház Itt vagyok! című legújabb, tegnap (csütörtökön) este bemutatott „baba-előadása” nézőinek. A teátrum immár nyolcadik, négy éven aluliaknak szóló darabját rendezőként ezúttal Nagy Viktória Éva jegyzi.

Tovább


Szemeteskonténeren át vezet az út egymás megismeréséhez

Petőfi Népe, baon.hu 2019. október 5.

Pénteken a Békakirályfi című előadást mutatták be az idei évadban elsőként a kecskeméti Ciróka Bábszínházban. A Grimm testvérek klasszikus meséjét Magdalena Miteva bolgár rendezőnő állította színpadra – kicsit újragondolva.                                     

Tovább


Békakirályfi - egy kicsit másképp

hiros.hu 2019. október 5.

Pénteken délután mutatták be a Ciróka Bábszínház idei első produkcióját, a Békakirályfi című előadást. A darab sok meglepetést tartogat gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt, hisz a bolgár rendező teljesen új megvilágításba helyezi a jól ismert történetet.

Tovább


Kínában is játszanak majd a Cirókások

Petőfi Népe, baon.hu  2019. 09. 05.

Erősebb vizualitás, több szerep a báboknak, kevesebb a szövegnek – megújítanák a bábszínházi műfajt a Cirókában. A kecskeméti társulat novemberben egy kínai fesztiválon is fellép.

Tovább