Ciróka bábszínház

TÁMOP

TÁMOP 3.2.3/A-11/1-2012-0037
TÁMOP 3.2.13-12/1-2013-0008

Támogatók

Facebook

Csillagot keres, barátokat talál

2018. 02.02. Petőfi Népe, baon.hu

Theo, az izgága kisangyal egy nap elveszít egy csillagot és leszáll a Földre megkeresni. A nyüzsgő nagyvárosban aztán kezdődnek a kalandok. Hogyan fogjunk csillagot? – ez a címe a Ciróka Bábszínház új előadásának, melyet szombaton 17 órakor mutatnak be a kecskeméti teátrumban.

Tovább
A legszebb történet a barátságról

Petőfi Népe, baon.hu  2017. november 25.

Egy kisfiú és egy fehér oroszlánkölyök örök barátságáról szól a Ciróka Bábszínház legújabb előadása, A lepkeoroszlán, melyet szombaton 17 órakor mutatnak be. Rendezője a neves, több díjjal elismert, Írországban élő Vidovszky György, aki korábban nagy sikerrel vitte színpadra Kecskeméten a Hamupipőkét és a Lúdas Matyit is.

Tovább


Kecskemét arcai: Kiszely Ágnes, Kecskemét mesefelelőse

Trendalelke 2017. nov. 15.

"Egy nőnél különösen fontos, hogy befelé figyeljen és hallgasson az ösztöneire" - vallja Kiszely Ágnes, a Ciróka Bábszínház igazgatónője, aki hallgatott is a belső hangra: már kislányként bábokat varrt, majd a középiskola után egészen Csehszlovákiáig ment, hogy a bábszínház kulisszatitkait elsajátítsa.

Tovább


Andersen 2.0

A vadhattyú (Ciróka Bábszínház)  
Jászay Tamás, november
 
 

A színlap szerint a kecskeméti Ciróka Bábszínház új bemutatója „Andersen meséje alapján” született, holott annak kellene ott állnia: „nyomokban Andersent tartalmaz”. Ez nem számonkérés, nem foggal-körömmel ragaszkodás a Vadhattyúk című, a boldog vég felé nagy szárnycsapásokkal közelítő eredeti történethez.

Tovább


Turbuly Lilla: Apák, gyerekek, mostohák

KútszéliStílus.hu  2017. október 19.

Kecskeméti Katona József Színház: A képzelt beteg; Ciróka Bábszínház: A vadhattyú –

A vadhattyú alkotói jobban bíztak a 6 pluszos közönségben…

Tovább


Két kutya és egy nyúl debütál a Cirókában

Hiros.hu 2017. 10.17.

A Budaörsi Latinovits Színházzal koprodukcióban készült a Ciróka Bábszínház Ebcsont és nyúlcipő című előadása, amelyet október 19-től láthat majd a kecskeméti közönség. A nézők egy jól nevelt kutyus és egy elkényeztetett nyúl történetét ismerhetik meg, de egy igazi kutyussal is találkozhatnak a gyerekek a produkció végén.

Tovább