Talált tárgyak osztálya - indulnak az új előadás próbái

   Január 7-én elkezdődnek legújabb előadásunk próbái.
   A Pallai Mara szerző-dramaturg által bábszínpadra írt történet megejtően szépen meséli el egy kisfiú és egy pingvin váratlan találkozásának, majd viszontagságos úton kialakuló barátságának történetét.

   Bábszínházunk nagyszínpadára tervezett előadásban négy színész tolmácsolásában elevenedik meg az izgalmas történet, amelyet látványos képi megoldásokkal, sok-sok zenével, kevés szöveggel és számos bábtechnika segítségével állítunk színpadra.
    

    

   Tovább

   IDÉN IS BEKUKKANTHATUNK A MIKULÁS KUCKÓJÁBA

   Bár a jelenleg a Ciróka Bábszínház kapui a közönség előtt zárva vannak, idén sem kell lemondanunk a várva várt Mikuláskuckóról. A Kuckó ugyanis a főtérre költözött, december végéig ott várja látogatóit!

   Az Emléktár-téren megtekinthetjük a Mikulás hálószobáját és műhelyét, amely igazán sok érdekességet és látnivalót rejteget. Megcsodálhatjuk a Ciróka előadásainak számos szereplőjét is, akik három hétre beköltöztek a kis házakba, hogy onnan kívánjanak mesés karácsonyt a gyerekeknek.
   Aki a nézelődés mellett a helyszínen emlék képet is szeretne készíteni, az felülhet a réges-régi szánok egyikére.

   És mivel nincs bábszínház játék nélkül, a Ciróka arra kéri a látogatókat, vegyenek mindent jól szemügyre!

   INDUL A KARÁCSONYI NYOMOZÁS!

    

   Tovább

   Mesés advent a Cirókával

   A bábszínházi előadások idén házhoz mennek!
   A járványhelyzetre való tekintettel a bábszínházi élmény decembertől online lesz elérhető a jegy.hu oldal segítségével.

   Az adventi időszakban az alábbi előadásainkra lehet jegyet váltani a jegy.hu oldalon.
    

    

   Tovább

   Mesés hulladékcsökkentés - 8. felvonás

   A Hulladékmentességi Hét végén járunk, az online meglepetésekkel! Holnap jön egy nagyon klassz ajándék a gyerekeknek, legyetek résen!
   Ma ismét megmutatunk egy videót, amiben társulatunk elmondja, hogyan figyelünk oda munkahelyünkön - szeretett színházunkban - a kevesebb hulladék termelésére!   https://www.facebook.com/ciroka.babszinhaz/videos/759490497972989

   Beck Andrea, a Titoktündér írónője is gondolt Rátok, és küldött a gyerekeknek egy aranyos verset!

   Hulladék-vers

    

   Tovább

   PIROS-SÁRGA-KÉK Bemutató

   A 2020/2021-es évad harmadik bemutatója a Cirókában.

   Óvodásoknak szóló előadásunkban a színeké a főszerep.  A szöveg nélküli játékban a történet  a nézők képzeletében születik meg, a formák, a mozgás és a zene segítségével. A játszókat háromtagú zenekar kíséri. Tangóharmonikán Dénes Emőke, hegedűn Keller Dániel, a dobokat pedig Kuzsella Ákos szólaltatja meg.

   Szereplők: Fülöp József, Lendváczky Zoltán, Szörényi Júlia

    

   Tovább

   Mesés hulladékcsökkentés

   A Ciróka társulata csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét programjához, amelynek keretében november 21. és 29. között naponta egy-egy új „akcióval” jelentkezünk.
   Nem csak arról mesélünk majd, hogyan próbálunk környezettudatosan élni, sok izgalmas, kreatív ötletet is megosztunk az újrahasznosítás jegyében. Még karácsonyi ajándékot is gyártunk otthon fellelhető anyagokból.  Hogy mi minden készül majd a hét folyamán, az egyelőre még titok!
   Annyit azért elárulunk, hogy akciótervünk végén, 28-án szombaton, a népszerű mesesorozat, A titoktündér szerzője, Beck Andrea is csatlakozik hozzánk.
    29. vasárnapra pedig egy igazi meglepetést tartogatunk nézőinknek, amit még nem árulhatunk el, de hamarosan kiderül az utolsó titok is.

   Tovább