Így volt: viszony tanár és diák között?

   Hiros.hu. 2018. 03.30.

   Vajon mi történt a gólyabálon az új magyar tanár és a csinos Nóri között? Belezúgott a végzős lány tanárába, vagy az kezdett ki vele a tornaszertárban? Ennek próbáltak meg utánajárni Kada Elek Közgazdasági Szakgimnázium két osztálya a Ciróka színházi nevelési előadásán. Az Így volt című tantermi nyomozás azonban ennél sokkal komolyabb témát feszegetett.

   Tovább

   Édes meglepetéssel ünnepelték a város szülinapját a Cirókában

   hiros.hu 2018. 03.25.

   Vasárnap zárult a Ciróka Bábszínház két játéka is, amit a 33. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében írtak ki, a város 650. születésnapjára emlékezve. A Kecsketerelő játék résztvevőit vendégül látták a Kecskeméten játszódó, Tündér ballonkabátban című előadásra, amelynek végén egy különleges meglepetés várta a gyerekeket.

   Tovább

   Városunk emblematikus helyszínei elevenedtek meg a Cirókában

   Hiros.hu 2018.03.19.

   Interaktív játékra várták a kicsiket vasárnap a Ciróka Bábszínházban. Kecskemét 650. születésnapja alkalmából a bábszínház épülete átváltozott Kecskemét városává, ahol különböző játékos feladatokat oldhattak meg a gyerekek. 

   Tovább

   Max és Móric: cirókás csínykavalkád Szabó Balázs zenéjére

   Hiros.hu 2018. március 10.

   Egy hagyományos vásári kesztyűsjáték premierje lesz vasárnap délután a Ciróka Bábszínházban. A Max és Móric című darab két égetnivaló rossz fiú csínykavalkádját mutatja be, sok-sok humorral. Az előadásról Schneider Jankó rendezővel, Jankovics Péterrel és Fülöp Józseffel, a két főszereplővel beszélgettünk a főpróba szünetében.

   Tovább

   Kecsketerelésre hívja a Ciróka a gyerekeket

   Hiros.hu 2018. 03.06.

   Kis kecsketerelők lepik el hamarosan Kecskemétet. Nem állattenyésztők érkeznek városunkba, csupán a Ciróka Bábszínház hívja fel a gyerekeket közös játékra. A kecskék visszaterelgetése mellett pedig vers- és meseírással is segíthetnek a bábszínháznak.

   Tovább