Cirókás Nap

   Bábszínházunk sajnos még nem fogadhat látogatókat, így június 7-én vasárnap, a képernyőn keresztül várunk mindenkit szeretettel Cirókás Napi rendezvényünkre!

   https://www.facebook.com/ciroka.babszinhaz/videos/261921458378760/

   Sok meglepetést tartogatunk erre a napra.
   Először is kiderül, hogy ki lesz a következő évad Tiszteletbeli Társulati Tagja, aki legszorgalmasabban látogatta vasárnapi előadásainkat. Jutalma egy állandó belépő, amellyel az új évad valamennyi előadásán vendégünk lehet, fényképe pedig felkerül a színház előcsarnokában látható társulati tablóra.
   Ezen a csodás napon azok sem maradnak ajándék nélkül, akik legalább 8 alkalommal (eleinte személyesen, majd később virtuálisan) ellátogattak Vasárnapi Mesébelépő játékunk előadásaira, és elküldték nekünk matricagyűjteményünk fotóját. Most azt is megtudhatják, mikor és hol vehetik át jutalmukat.

   Az ajándékok mellé mesés meglepetéssel is készül társulatunk. Az áprilisban meghirdetett meseíró pályázatra nagyon sok szép, izgalmas történet érkezett, amelyekből a Cirókás színészek hat mesét választottak ki. A hat meséből hat kis előadás készült, amelyek most bemutatatásra kerülnek, előtte azonban nézőink megismerhetik a kiválasztott meséket és azok szerzőit is.

   A június 7-én 10 órakor kezdődő online Cirókás Napi rendezvény a bábszínház facebook és weboldaláról érhető el.
   www.ciroka.hu    https://www.facebook.com/ciroka.babszinhaz/

   Tovább

   Országos Gyereknap

   Az ország 13 bábszínháza május 31-én egész napos online programsorozattal készül.

   Reggel 8.30-tól este 21 óráig egy virtuális körhinta repít majd benneteket előadásról előadásra.
   A hinta indulását jelző csengő tizenháromszor szólal meg, ennyi bábszínház játszik nektek ugyanis ezen az ünnepi napon. A mérföldjáró csizmát sem kell felhúznotok ahhoz, hogy 13 óra leforgása alatt bejárjátok az országot. Elég, ha az előadás előtti kisfilmet megnézitek, és máris Szombathelyen, vagy az ország másik pontján, Miskolcon vagytok.
   Valamennyi színházzal együtt szeretettel vár benneteket a képernyők előtt május 31-én a Ciróka Bábszínház!
   Az előadásokat ezen a csatornán nézhetitek meg:  ttps://www.youtube.com/channel/UCcaZPtxtQKJDTW_95kQFYcQ

   Részletes program a Pörögj velünk! facebook oldalon és a bábszínházak facebook és weboldalain.

   Tovább

   Vasárnapi Mesébelépő - Hófehérke története

   Elérkezett Vasárnapi Mesébelépő játékunk utolsó előadása.
   Június 7-én online módon rendezzük meg az évadzáró CIRÓKÁS NAP-ot. Mindenkire számítunk, mert sok-sok meglepetéssel készülünk!
   Aki az évad folyamán összegyűjtött legalább 8 varázsigét, jelentkezzen a seres @ciroka.hu e-mail címen. A levélben számítunk egy fotóra, ami a vasárnapi mesébelépő játék gyűjtőfüzetébe ragasztott matricákról készült. A matricák számához természetesen hozzáadódnak a virtuálisan küldött vírusűző varázsigés matricák is.

   Május 24-én vasárnap, 10.30 órakor Hófehérke története
   https://youtu.be/t-gcg_jL_WQ

   Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy emlékezetes előadás a Cirókában, amellyel az új bábszínház megnyitotta kapuit. Ezt a mesét mindenki ismeri valamilyen változatban. 

    

   Tovább

   PÖRÖGJ VELÜNK! Már csak 10 nap az online ORSZÁGOS GYERMEKNAPIG!

   PÖRÖGJ VELÜNK!

   Elképzeltünk egy körhintát, amely a gyereknapon előadásról előadásra repít benneteket.

   És amit elképzeltünk, az -mint a mesékben- valóra vált! Nincs más dolgotok, mint helyet foglalni, és élvezni az utazást. A hinta indulását jelző csengő tizenháromszor szólal meg, ennyi bábszínház játszik nektek ugyanis ezen az ünnepi napon. A mérföldjáró csizmát sem kell felhúznotok ahhoz, hogy 13 óra leforgása alatt bejárjátok az országot. Elég, ha az előadás előtti kisfilmet megnézitek, és máris Szombathelyen, vagy az ország másik pontján, Miskolcon vagytok.

   Valamennyi színházzal együtt szeretettel vár benneteket a képernyők előtt május 31-én a Ciróka Bábszínház!

   Kiszely Ágnes igazgató

   Tovább

   Vasárnapi Mesébelépő - Borkaboszorka

   Már csak kétszer jelentkezünk VASÁRNAPI MESÉBELÉPŐ játékunkkal!A játék keretében az utolsó előadás május 24-én lesz. Június 7-én online  évadzáró CIRÓKÁS NAP-ot tartunk. Mindenkire számítunk, mert sok-sok meglepetéssel készülünk!
   Aki az évad folyamán összegyűjtött legalább 8 varázsigét, jelentkezzen a seres @ciroka.hu e-mail címen. A levélben számítunk egy fotóra is, ami a vasárnapi mesébelépő játék gyűjtőfüzetébe ragasztott matricákról készült. A matricák számához természetesen hozzáadódnak a virtuálisan küldött vírusűző varázsigés matricák is.

   Május 17-én 10.30 órakor BORKABOSZORKA
   https://www.facebook.com/ciroka.babszinhaz/videos/929474664167254/

   „Három boszi Kecskeméten
   tengerre szállt egy rézüstben,
   de a hajó léket kapott,
   a sok boszi kipotyogott.”

    

   Tovább

   Pörögj velünk! - Országos Gyermeknap a Ciróka szervezésében

   Május 31-én vasárnap, reggel 8.30-tól este 21.00 óráig, országos online gyereknapi programmal várjuk nézőinket az ország 13 bábszínházában! Egyszeri és megismételhetetlen alkalom, izgalmas és különleges „vendégelőadásokkal”. Ráadásul ezúttal az időjárás miatt sem kell majd aggódni!

   A színes kínálattal minden korosztályra gondoltunk. A legkisebbeket és szüleiket 4 éven aluliaknak szóló babaelőadásra várjuk, az ovisokat és iskolásokat pedig népmesékkel, örök kedvenc klasszikusokkal, vásári játékokkal varázsoljuk el.

   Az egész napos eseményt a Békéscsabai Napsugár Bábszínház, a pécsi Bóbita Bábszínház, a Budapest Bábszínház, a kecskeméti Ciróka Bábszínház, a zalaegerszegi Griff Bábszínház, az egri Harlekin Bábszínház, a veszprémi Kabóca Bábszínház, a budapesti Kolibri Színház, a szegedi Kövér Béla Bábszínház, a szombathelyi Mesebolt Bábszínház, a Miskolci Csodamalom Bábszínház, a győri Vaskakas Bábszínház és a debreceni Vojtina Bábszínház produkciói teszik majd feledhetetlenné.

   Tovább

   Vasárnapi Mesébelépő - A leselkedő boszorkány

   Figyelem ! Már csak három alkalommal jelentkezünk VASÁRNAPI MESÉBELÉPŐ játékunkkal!!!

   Az utolsó előadásra május 24-én kerül sor. Június 7-én online módon rendezzük meg az évadzáró CIRÓKÁS NAP-ot. Mindenkire számítunk, mert sok-sok meglepetéssel készülünk!
   Aki az évad folyamán összegyűjtött legalább 8 varázsigét, jelentkezzen a seres @ciroka.hu e-mail címen. A levélben számítunk egy fotóra is, ami a vasárnapi mesébelépő játék gyűjtőfüzetébe ragasztott matricákról készült. A  matricák számához természetesen hozzáadódnak a virtuálisan küldött vírusűző varázsigés matricák is.

   Május 10-én 10.30 órakor a 2007-ben bemutatott, A LESELKEDŐ BOSZORKÁNY című előadást láthatjátok.
   https://www.facebook.com/ciroka.babszinhaz/videos/2604133186573487/

   Mit csinál egy boszorkány? Természetesen bajt kever, pletykálkodik, hallgatózik és nagyon gyakran ... leselkedik. 

   Tovább

   CIRÓKArantén BÁBSZÍNHÁZ - Egy őrült naplója 3. rész

   Folytatódnak oline bejelentkezéseink. Színészeink önálló produkciókon dolgoznak, amelyekkel heti három alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken jelentkezünk.
   Ivanics Tamás színművészünk az ifjúsági korosztály és a felnőtt közönség számára készít Gogol népszerű monodrámája, az Egy őrült naplója alapján saját adaptációt, ún. „videoblog sorozatot” forgat az otthonában. Ma a harmadik részt láthatják.

   https://www.facebook.com/ciroka.babszinhaz/videos/262683531538061/

    

   Tovább

   CIRÓKArantén BÁBSZÍNHÁZ - A kisgömböc

   Ma Szörényi Júlia bábszínész,Gubacsi Éva és Sári Miklós báb-és díszletkészítők online bejelentkezése következik. 

   A videóban először a mese, majd a díszlet és a bábok készítése látható, tehát most is betekintést kapunk a kulisszák mögé.  A rajzokat Gubacsi Éva készítette, a díszlet megalkotója Sári Miklós, a zene pedig ezúttal is Sári Tamás munkája. Fogadjátok szeretettel!

   https://www.facebook.com/ciroka.babszinhaz/videos/3360222150719994/

   Tovább