Színjátszó Maraton a Ciróka Bábszínházban

   Szeretettel várjuk az érdeklődőket június 6-9. között a XVIII. Színjátszó Maratonra !

   A Maraton négy napja alatt látható lesz az elmúlt év összes diákszínházi előadása és néhány színházi „csemege”. A rendezvény célja, hogy a tanév végéhez közeledve utolsó alkalommal színpadra kerüljenek azok az előadások, melyek az országos versenyeken sikeresen szerepeltek, és hozzájárultak ahhoz, hogy Kecskemét diákszínházi fővárossá formálódjon ",

   Részletes programért klikk a tovább gombra!

   Tovább

   Babaelőadások hétköznap is!

   Májusban három alkalommal várjuk a 4 éven aluliakat és szüleiket babaelőadásainkra!

   7-én vasárnap Mackó és Nyuszi házikójába kukucs!kálhatnak be legkisebb nézőink, 9.30 és 11.00 órai kezdettel.

   19-én és 26-án pénteken 17 órakor pedig bohócnagypapa és unokája megismételhetetlen produkcióit láthatják az érdeklődők, amelynek szereplője lesz még egy légies pille, egy izgága kukac, egy gyanútlan süni és két harsogó béka. 

   Tovább

   Színjátszóink sikere

   Bábszínházunk  Lazarcú Maszkák Színjátszó csoportja idén 5. alkalommal jutott tovább a szegedi Weöres Sándor Regionális Gyermekszínjátszó Találkozóra. A sikersorozat azonban ezzel még nem ért véget. A tehetséges csoport 3. alkalommal is bejutott az Országos Találkozó programjába, amely június 9-10-én kerül megrendezésre Pécsett. 

   Tovább

   Az évad utolsó vasárnapi vendégelőadása :Tessék engem megmenteni!

   „Egyszer volt, hol nem volt...” - kezdhetnék így is a mesét, mert ebben a történetben is vannak királylányok, hercegek, sőt még egy szörny is, (akit persze elvarázsoltak és alig várja, hogy valaki feloldja a varázslatot) …mégsem úgy történnek itt a dolgok, ahogyan egy szokásos „egyszer volt, hol nem volt” mesében lenni szokott.
   Persze a végén itt is minden jóra fordul, de addig mókás, váratlan, és tanulságos kalandokba keverednek hőseink, és már sok mindent másképp gondolnak, mint amikor elindultak.

   A debreceni Vojtina Bábszínház előadását 4 éves kortól ajánljuk!
   Május 21. vasárnap, 11 óra , Nagyterem

   Tovább

   Cirókás nap!

   Május 21-én, Cirókás napi rendezvényünkkel véget ér Vasárnapi Mesébelépő játékunk! 
   Aki az évad során legalább nyolc hétvégén ellátogatott hozzánk, meghívott vendégünk lehet ezen a meglepetésekkel teli napon! 
   Ekkor kerül kihirdetésre játékunk győztese is, aki a legtöbb vasárnapot velünk töltötte. Ő lesz a következő évad Tiszteletbeli Társulati Tagja. Fényképe felkerül a bábszínház tablójára, jutalma pedig többek között egy állandó belépő a 2017/18-as évad vasárnapi előadásaira.
   Május 14-el bezárólag várjuk azok jelentkezését, akiknek összegyűlt a 8 pecsétjük!

   Tovább

   Pestiek a Budai utczában - Az időnk rövid története

   Az ESZME- és a Vaskakas Bábszínház közös produkciója
   A 2016-17-es évadra meghirdetett sorozatunk záró előadására április 7-én,  19 órai kezdettel várjuk nézőinket!

   Négy fiatal színész, négy aggastyánkorú báb, egy kutya, egy halott, egy küldetés. Egy hosszú út Budapesttől Velencéig, a jövőtől a múltig, a múlttól a jövőig.

   Tovább

   A háromágú tölgyfa tündére

   Fabók Mancsi Bábszínháza- március 26. vasárnap, 16 óra- Nagyterem

   Mesés történet arról, hogy a szép, szelíd, tartózkodó, s kezdetekben erőtlen tündérleány mint kap erőre, s az éretlenke királyi fiúból mint válik igaz, nyitott szemekkel élő királyi személy, s hogy kettejük fényes szerelme miként győzi le a sötét fondorlatokat…

   Tovább