BIZTONSÁGOS SZÍNHÁZ LÁTOGATÁS - járványügyi óvintézkedések bábszínházunkban

   1. Előadásainkat csak tünetmentes nézők látogathatják.
   2. Az épületbe érkező nézőink testhőmérsékletét érintésmentes lázmérővel ellenőrizzük. Határérték feletti hőmérséklet estén a néző nem vehet részt az előadáson.
   3. Nézőink biztonsága érdekében fél házzal működtetjük a nagytermet, és a kisteremben is csökkentjük a nézőszámot. Az együtt érkezőket egy helyre ültetjük, és a következő család kihagyással foglalhat helyet. A szakaszos beléptetés mellett a távozás zsúfoltságát is kezelnünk kell, ennek érdekében megnyitjuk az Őz utcai üzemi bejáratunkat is.  
   4. Színházunk kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít. Kérjük nézőinket, hogy használják a bejáratnál és az előtérben kihelyezett kézfertőtlenítőt.
   5. Növeljük a színházterem és környezete takarításának és fertőtlenítésének gyakoriságát, kiemelt tekintettel a mosdókra, pultokra, kilincsekre és a nézőtér átszellőztetésére.
   6. A Színházban kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel munkájukat.
   7. A színház közönségforgalmi tereiben a munkatársak maszkot viselnek.
   8. Kérjük, hogy a legújabb rendelkezés értelmében, felnőtt nézőink, valamint hat éven felüli gyerekek zárt térben szíveskedjenek maszkot viselni! Maszk vásárlási lehetőséget a helyszínen biztosítunk!
   9. Kérjük nézőinket, hogy elsősorban telefonon, e-mailben foglalják, illetve online felületünkön vásárolják meg jegyeiket.
   10. A jegyvásárlással a néző elfogadja a színház közösség érdekében tett járványügyi óvintézkedéseit.

    


   ×