Elkezdődött az új évad!

       Augusztus 23-án délelőtt tartotta évadnyitó társulati ülését bábszínházunk, délután pedig már színházi nevelési workshoppal folytatódott a munka.
      Ezúttal is izgalmas évad vár a társulatra új tervekkel, új munkatársakkal. Hat új bemutatóra készül a színház, amelyben idén is lesz az adventi időszakban nagy népszerűségnek örvendő Mikuláskuckó.
      A bérletben 3-3 előadást kínálunk az ovisoknak és a kisiskolásoknak, emellett folytatódik felnőtteknek szóló vendégelőadás sorozatunk, és a középiskolák látogatása is a repertoáron lévő osztálytermi produkciókkal, köztük a májusban bemutatott Állatfarm című előadással. Ehhez kapcsolódik a most zajló két napos színházi nevelési workshop is, Gyevi-Bíró Eszter rendező, koreográfus vezetésével, amelynek célja, hogy a színészek különféle élő, aktív játékformákban ismerjék meg a gyerekekkel, diákokkal való – minél magasabb színvonalú- kommunikálás módszereit.
      Az új évadban új tagokkal is bővül Ciróka csapata. Darvas Emőke a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemem végzett friss diplomás bábszínészként szerződött a társulathoz. A közönség már az évad első új előadásában találkozhat vele, az Ilka titka című darab főszereplőjeként. A közönségszervezői feladatokat is új munkatárs látja el Kocsisné Balogh Krisztina személyében, aki Seres Erzsébettől veszi át a stafétát.
      Az évad első előadása szeptember 19-én lesz, 9.30 és 11.00 óra kezdettel a legkisebbeket, a 4 éven aluliakat várjuk a Kukucs! című előadásra!


      ×