Bérletajánlat a 2023/2024-es évadra:

      ÓVODÁS BÉRLET

      MACSKABLÖFF

      Japán, korjak, angolai, norvég, skót és magyar állatmesékből szőtt előadásunk főhőse egy különösen eszes macska. A sors összehozza a hiénával, néhány krokodillal, és a szorongatott helyzetből mindvégig úgy menekül, hogy vág az esze, mint a borotva. Még az oroszlán karmaiból is kicsusszan! Igen, a füllentés az ő szuperereje. Ám amikor a medvével találkozik, kivételes képességét rosszul és rosszra használja … Tanulság: ha az ember (vagyis a mi macskánk) nem képes változni, akkor ne csodálkozzon, ha újra és újra ugyanazokban a helyzetekben találja magát.

      Az előadás az óvodás bérletben szerepel.

      TISZAVIRÁG
      (meg minden, ami véletlen eszembe jutott valakinek a születésnapján)

      "Hahó! Hallotok? Szeretnék nektek elmesélni egy előadást, amit igazából még soha senki nem látott. Mert ez az előadás csak az én fejemben létezik. És nem is biztos, hogy előadás. Lehet, hogy inkább egy születésnap. Vagy egy vicc. Vagy egy kő. Majd kiderül. Készen álltok? Háromra. Egy… Kettő… Három!"
      Mese egy teknősről, akinek megérzése lesz, egy növényről, aki szaladni szeretne, egy szarvasról, aki benne sem akar lenni a mesében, egy születésnapról, ami nem tudjuk, kié… És az élet kicsi és nagy, de mindenképpen fontos dolgairól.
      Az előadás az óvodás bérletben szerepel.

      BABARÓKA
      Történetünk kezdetén a hároméves Babaróka először megy kölyökőrzőbe, ahol nem lehet vele Mamaróka. Felnőtt fejjel sem könnyű az elválás, de a kicsik még nehezebben élik meg ezt a helyzetet. Milyen szerepet tölt be az óvó néni, aki egy sétáló tulipán, Babaróka életében? Ki lesz a barátja? Egyáltalán hogyan kell barátkozni? Tudnak-e együtt játszani a kicsik és a nagyobb kölykök? Ilyen egyszerű és mégis bonyolult kérdések merülnek fel Babaróka rövid történeteiben. Az előadás során végig követhetjük, ahogy egy kisróka számára kinyílik a világ.
      Az előadás az óvodás bérletben szerepel.

      MIKULÁSKUCKÓ (választható)
      Az ünnepvárás fontos eseménye, az elmaradhatatlan Mikuláskuckó új titkokkal és meglepetésekkel várja látogatóit. A történet összekutyulódott szálait most is a gyerekek segítségével bogozzuk ki…
      Az előadás az óvodás és iskolás bérletben is választható.
       

      ISKOLÁS BÉRLET

      CSALÁDFA-MESÉK 

      Három a testvér, de egy az örökség. Kié lesz a varázslatos családi birtok, a Hársfa-lak, és főleg kié lesz Nagypapa varázslatos mesekönyve? Hát azé, akit a Hársfa-lak és a mesekönyv arra méltónak talál! De hogyan képes döntést hozni egy ház meg egy könyv? Egy ősöreg fekete macska segítségével, természetesen. De hogyan kerül ide egy macska?
      Ezt már csak azt tudja meg, aki velünk gondolkodik családról, örökségről, összefogásról, és megnézi bábszínházunk magyar népmesék alapján készült előadását.
      Az előadás az iskolás bérletben szerepel.

      A MINDENTLÁTÓ KIRÁLYLÁNY
      Mesénk főhőse átlát mindenen és mindenkin, nincs előtte titok, bármit, bárhol észrevesz. Hiába azonban a varázslatos képesség, ha az ifjú hölgy híján van a türelemnek és az együttérzésnek. Ezen tulajdonságok nélkül pedig nem biztos, hogy elérhető a boldogság. Vajon tényleg mindentlátó-e a királylány, aki mindent lát? Észreveszi-e a szerelmet, ha ott van az orra előtt? Mi a valóság? Amit a szemünkkel, vagy amit a szívünkkel látunk? Ezekre a kérdésekre keresi a választ humorral és költészettel teli zenés előadásunk.
      Az előadás az iskolás bérletben szerepel.

      A SÓ
      Bámulatos Balabán, a hiú király felteszi lányainak a kérdést: mennyire szeretik őt? A két idősebb lány vége nincs hízelkedésbe kezd, a legkisebb lány válasza azonban egyszerű: úgy szereti édesapját, mint az emberek a sót. Ez az egyszerű válasz vérig sérti a királyt: haragjában elűzi birodalmából legkisebb gyermekét, aki beáll segédszakácsnak a szomszéd király udvarába...
      Az ismert népmese zenés verziója zenekar kíséretével kel életre bábszínházunk színpadán.
      Az előadás az iskolás bérletben szerepel.

      MIKULÁSKUCKÓ
      Az ünnepvárás fontos eseménye, az elmaradhatatlan Mikuláskuckó új titkokkal és meglepetésekkel várja látogatóit. A történet összekutyulódott szálait most is a gyerekek segítségével bogozzuk ki…
      Az előadás az óvodás és iskolás bérletben is választható.

      +1 ajánlat iskolásoknak:
      JÓZSEF MONDÁ MÁRIÁNAK

      Karácsonyi játékunk az adventi időszak egyik kihagyhatatlan előadása.
      Az ismert bibliai történetet elevenítjük fel, régi betlehemes hagyományok megújításával, muzsikával, énekszóval. A fényhozó Jézuska születését József, az asztalos-ácsmester meséli el, s úgy hírlik, a történet során megelevenedő összes bábú és a mívesen faragott Figurásszekrény is az ő keze munkája. Az előadást háromtagú zenekar kíséri.
      Az előadás belépőjeggyel látogatható, 20 fő felett 5% kedvezmény. 
      6 éves kortól ajánljuk!

      ÁRAINK:
      3 ELŐADÁSOS BÉRLET: 4900 Ft
      MIKULÁSKUCKÓVAL KIEGÉSZÍTETT 4 ELŐADÁSOS BÉRLET: 5600 Ft

      Bérleteink 2023. szeptember 1-től folyamatosan igényelhetők bábszínházunk szervezőjénél, Balogh Krisztinánál.
      Telefon: 06/30/831-0625 email: jegy@ciroka.hu

      Szeretettel várjuk nézőinket!

      Bábszínházunk a műsorváltozás jogát fenntartja. Műsoron lévő előadásainkról, aktuális programjainkról honlapunkon és facebook oldalunkon találnak tájékoztatást.


      ×